TOKIĆ KARTICA

Učlanite se u Tokić program vjernosti, te uz Tokić karticu pri svakoj kupnji ostvarite do 20% popusta!

Dragi kupci, obavještavamo Vas da je tvrtka Tokić uvela Tokić kartice vjernosti za sve kupce. Od sada osim pogodnosti kroz naše redovite mjesečne akcije, ukoliko se učlanite u Tokić program vjernosti, pri svakoj kupnji možete ostvarivati popuste do 20% u svim Tokić poslovnicama.

Nakon što se učlanite u Tokić program vjernosti, poštom ćete dobiti karticu na Vaše ime, te ćete sve pogodnosti moći dobiti isključivo predočenjem Tokić kartice.
Kartica će biti naslovljena na Vaše ime i prezime, a sadržavati će podatke o Vama kao kupcu, Vašem automobilu, te Vam osigurava popust do 20% prilikom svake kupnje ali i bržu i kvalitetniju uslugu te ostale pogodnosti kod naših partnera.

Pozivamo Vas s da nam i u budućnosti povjerite Vaše povjerenje i uvjerite se da nam je zadovoljstvo i briga za kupca najveća vrijednost. Stoga, požurite u najbližu Tokić poslovnicu, te se pri kupnji kod prodavača dodatno informirajte o Tokić kartici i učlanite u Tokić program vjernosti kako biste odmah mogli koristiti sve pogodnosti Tokić kartice.

Tokić karticu možete zatražiti u svim Tokić poslovnicama direktno na prodajnom pultu kod prodavača.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na besplatni info telefon 0800 5775.

kartica_ikonografija